Annons
Annons

Little meats taqueria

Hamnade på Little meats taqueria igår, en slags lyxtacosrestaurang på Olivedalsgatan i Linnéstaden här i Göteborg. Tänk nu inte restaurang i finklass utan mer ett enklare ställe med lite mer hål i väggen karaktär. De har plats för ca 20 stycken gäster, enkla bord och man får beställa vid en disk. Men absolut en krog där man lägger ner mycket jobb och ambition på maten. Det senare har jag förstått av en artikel i Göteborgsposten.

Hade hört en del positivt om Little meats taqueria innan så självklart hade jag en del förväntningar. Little meats taqueria är ett mycket populärt ställe, lokalen var full och många stod i kö för att få beställa. Lokalen var trevlig i all sin enkelhet och det kändes varmt och ombonat fast ändå rätt så avskalat. Restaurangen luktar mycket  av friterad solrosolja, en doft som satte sig i kläderna och följde med hem. Det kan vara bra att känna till, det är inte alltid läge att lukta rejält med frityrolja menar jag.

Vi beställde tre sorters tortillas: en med friterad kolja, en med angus steak och en med portabellosvamp och bönor. Och till det grillad vårlök. Fisken hamnade någonstans mellan god och jättegod. Vårlöken var också mycket god, roligt och udda med grillad vårlök förresten. Sedan kommer vi till köttet och portobellon och där blev jag nog lite besviken. Ok det var gott men absolut inget mer. Inget som lyfte. När jag går ut och äter vill jag nog att det jag äter ska smaka mer speciellt. Iallafall om man ska gå dit en gång till.

Är du en hängiven tacosvän och vill äta mexikanskt på en populär taqueria i Göteborg så ligger restaurangen på Olivedalsgatan 13.

Och du – glöm inte att välja den friterade fisken!

tacos i Goteborg

taqueira

grillad varlok

little meats taqueira

portobellotortillas

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar