Annons
Annons

Österlens snyggaste café!

Måste ju blogga om Österlens snyggaste café! Det heter Kafferosteriet och ligger strax norr om Ales stenar och Kåseberga.

Vi var där en tur en söndagsförmiddag i juli. Jag har varit där några gånger tidigare. Då var det andra ägare men numera ägs det av Söderberg & Sara, de som har ett White guideprisbelönat café och bageri inne i Ystad (och som där säljer supergott fikabröd kan jag intyga!).

Kafferosteriet är ju så snyggt med sitt stora fina rum med långa bänkar och pelargonier i fönstren. Hit kommer man inte för att det är så ombonat och mysigt utan det här stället gillar man för att det känns roligt, vackert och modernt. Jo det är en hel del hipsterkänsla här:) Kafferosteriet har också bed & breakfast. Vi tittade in i deras rum där man kan läsa en bok, tidning eller bara hänga. Det var verkligen fint med mycket skandinavisk design. Kolla på bilden längst ner.

Bara en sak störde mitt besök på Kafferosteriet. De serverade gårdagens bullar utan att de påpekade att det var just gårdagens (nej gårdagens bullar är inte speciellt gott)! Det blir extra konstigt med tanke på att det är Söderberg & Sara som äger caféet. Jag blev så paff att jag inte kunde med att påpeka det. En miss i hanteringen, eller?

Kafferosteriet

Kafferosteriet

Kafferosteriet

Kafferosteriet

Kafferosteriet

Kafferosteriet

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar