Annons
Annons

Snabba och krämiga glöggsillen!

Jag älskar sill så här kommer ett sista-minuten-sill-recept som jag gjorde till en tidning förra året. Jag har smaksatt matjessillen med glögg, det är jättegott!

Matjessill med glöggsmak

Matjessill, turkisk yoghurt och glögg blir otroligt gott tillsammans. Prova!

250 g avrunnen matjessill
2 msk vinglögg
3 dl turkisk yoghurt
½ dl finhackad rödlök
¾ dl finhackad gräslök
salt och peppar

Garnering:
1 msk finhackad rödlök
1 msk finhackad gräslök

Låt matjessillen rinna av. Skär sillen i sneda bitar. Blanda vinglögg, turkisk yoghurt, rödlök, gräslök, salt och peppar i en skål. Tillsätt matjessillen och rör om. Garnera med rödlök och gräslök. Förvara kallt tills det är dags att äta.

sill-i-turkisk-yoghurt

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar