Annons
Annons

Supergoda dumplings i Göteborg

Jag och en kompis från grundskoletiden i Uddevalla var och åt dumplings häromdagen (vi har fått kontakt på facebook och träffats några gånger det senaste året, jätteroligt!!). Vi hade blivit tipsade om ett ställe i Göteborg som heter Beijing 8. Fråga mig inte varför det heter just 8, sådant vill ju jag i normala fall veta men jag glömde fråga.

Beijing 8 ligger på Magasinsgatan, vägg i vägg med Basque och Puta Madre. Alltså mycket centralt. Vi var där mitt på dagen så vi åt lunch. Man kunde köpa 9 stycken ångade, stekta eller friterade dumplings tillsammans med glasnudelsallad, te och en sås för 94 kr. Det var väl inte jättemycket mat men man blev hyfsat mätt.

Vi valde stekta dumplings med skaldjur och fisk samt en ankfärs, ja så delade vi på de båda varianterna så att vi fick smaka på varandras. Båda var supergoda! Det var de godaste dumplings jag ätit.

Till efterrätt åt vi mochi som var fryst och påminde mycket om glass. De hade tre olika smaker och vi provade alla, jag föredrog litchievarianten och min väninna gillade den med grönt te bäst.

Nu när jag googlade på Beijing 8 upptäckte jag att restaurangen finns på flera platser i Stockholm också.

dumplings i Goteborg

dumplings

mochi

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar