Annons
Annons

Tapas hos Brolle!

Vi var ju i Luleå i förra veckan. En av kvällarna tog sambons dotter och hennes pojkvän med oss till en tapasrestaurang som ägs av Brolle! Ja ni vet musikern Brolle som har en Elvisliknande look och varit med i både Popstars, Körslaget, Melodifestivalen och flera musikaler.

Brolle är ju norrbottning (han kommer från Inbyn utanför Boden) och har sedan ett år tillbaka en tapasrestaurang tillsammans med en kompis, stället heter Tapas de Papá och ligger på Köpmangatan 18 i centrala Luleå.

Tapas de Papá har tapas och pinchos på menyn. Personalen går runt med varma tapas på en bricka som man får välja från, den kalla maten får man hämta själv från en framdukad bänk. Jag åt fantastiska friterade bläckfiskringar och en supergod sötpotatissallad. Sambons dotters pojkvän, som bott i Spanien i 2 år och som ätit på åtskilliga tapasbarer, gav stället högt betyg.

Nu när jag googlade såg jag att man kan gå dit på tisdagar och äta hur mycket som helst för 275 kronor. Det hade jag gjort om jag hade bott i de trakterna:)

Bara ett minus…varför fick vi inte sitta där uppe med de fina röda stolarna? Det var ju mycket finare där!

Här kommer några bilder.

Tapas de Papas i Lulea

Tapas i Lulea

Tapas Lulea

LÄS OCKSÅ

(14)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar