Annons
Annons

Varför man åker tåg med fyra halvrostiga plåtar

I mitt jobb jobbar jag jämnt. Det är inte så att jag sitter vid datorn och skriver rent recept eller testlagar någon idé jag har 24 timmar om dygnet. Nej det är snarare så att jag har jobbradarn på hela tiden.

I slutet av juli ska jag och Anna Clarén börja med en kokbok med matpajer (och även söta pajer). Så nu är jag i full gång att leta passande ugnsplåtar, träunderlag, träskivor och liknande varhelst jag är. I helgen till exempel hittade jag flera ugnsplåtar i min systers sommarstuga, som jag lånade till den kommande fotograferingen. Förra helgen, på självaste midsommarafton, hittade jag en röd trävägg och en bred grå blanka, som jag ska fixa till, hemma hos kompisen som jag var på midsommarfirande hos! Dagen efter hittade jag en trall som kanske kommer till användning. Ja sådär håller jag på. Det är väldigt roligt, om än ibland lite svårt. Här ska ni få se mina senaste underlagsfynd.

rekvisita

IMG_5481

plankor

traunderlag

LÄS OCKSÅ

(29)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar