Annons
Annons

2 bra antikaffärer i Alingsås

Jag var i Alingsås i onsdags. Jag håller på med en bok om caféer i Alingsås. Jag skrev om det i november, läs gärna här om min och Åsa Dahlgrens kommande caféguide. Jag skriver mer om det projektet en annan dag.

Annons

I onsdags hittade jag två antikaffärer som jag gillade. Den ena hette Ateljé Skärvan och låg inne på en vacker bakgård i anslutning till Kungsgatan. De hade en del nytt men det mesta var gammalt. Här kommer det några foton: Atelje Skarvan

Alingsas

030antikaffar i Alingsas

Den andra affären låg på Färgaregatan 8 och hette Hemlyckan. De hade mycket skåp i lantlig stil i både vitt och svart, fina möbler tyckte jag. Titta på bilderna!

Hemlyckan

antikaffar i Alingsas (2)

antikt Alingsasantikt i Alingsas

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar