Annons
Annons

Nu är det jul här i vårt hus…

julbak 015

Igår jobbades det på julstämningen här hemma i studion (läs vardagsrummet) minsann! Jag spelade Bing Crosby och Frank Sinatra för fulla muggar samtidigt som vi, jag och fotograf Martin Skredsvik, plåtade 6 stycken bakverk med saffran i till Allas. Jag hade bakat 2 sorters mjuka kakor och 1 småkaka kvällen innan. Och igår morse, innan Martin kom, bakade jag lussekatter, 1 sorts muffins och en annan sorts saffransbullar. Jag hade också plockat fram röda dukar, röda eller vita uppläggningsfat, koppar, jullyktor, servetter, ja allt som jag tyckte funkade till det här jobbet.

Annons

Så under några timmar fotades det samtidigt som det babblades om vad som hänt under sommaren. Ni ska veta att en annars ensamjobbande matskribent kan konsten att prata när fotograferna kommer hit, hi hi.

Martin är igång!

Martin är igång!

Ni kanske undrar om det verkligen är gott med lussekatter den 17 september, det kan jag intyga att det är! Och det är kul med saffran för det går att kombinera med många goda smaker som tex citron, apelsin och choklad. Citronskal och saffran är hur gott som helst, ett recept på det och de andra saffransrecepten kommer att finnas i nr 47 av Allas.

After work!

After work!

Och ett litet stalltips från en nutellaälskare kommer här – pröva gärna bullarna, de är hur smarriga som helst!

julbak 011

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar