Annons
Annons

Crazy i julgranen!

Gillar du lite crazy julgranspynt? Då ska du ta dig till PUB i Stockholm! Jag var där i onsdags i samband med ett jobbmöte på förlaget och jag säger bara oj vilka fina saker! Där fanns glittriga papegojor, flugsvampar och undulater i allehanda färger, allesammans ämnade för julgranen. Det hade varit något att ha en julgran full med så fina saker! Titta här.

Annons

iphone 017

iphone 015

iphone 018

Förresten har PUB en alldeles underbar inredningsavdelning med märken som Systrarna Voltaire, Habitat, ROOM etc. Här kan du köpa gröna pepparkvarnar, prickiga glas, pastelliga knivar,  jättefina köksmöbler och jag vet inte allt. Om du ska dit så är det både våning 2 och 3 som gäller.

iphone 009

iphone 013

iphone 011

Efter PUB blev det en vända i Hötorgshallen. Alltid lika kul att gå runt där och titta på allt från finska piroger till spanska ostar. Dagen avslutades med ett besök på anrika Vetekatten som ligger i korsningen Kungsgatan – Klara Norra Kyrkogata. Konditoriet har funnits sedan 1928. För mig är det lite nostalgi då jag var där en del på 80-talet, jag läste i Uppsala och då och då hände det att jag besökte Stockholm och Vetekatten. Det är fortfarande jättefint och absolut värt ett besök om man gillar konditori av den mer klassiska sorten.

iphone 025

iphone 024

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar