Annons
Annons

Julgodis, födelsedagar och pepparkakshus!

iphone 1 okt 2013 029

 

Nu är det bråda dagar i julfixarsvängen. Samma grej varje år, helt plötsligt är det jul och jag känner mig alltid lika överraskad. Man har ett jobb att sköta samtidigt som det ska fixas med julklappar, julbak, julmat och, för min del, 4 födelsedagar inom loppet av 2 veckor! Tjoho! Ett av födelsedagsbarnen är sonen och det bara är så att jag kan inte julförbereda innan hans födelsedag är avklarad. Ni som har barn som fyller år någon dag innan jul känner säkert igen er.

Annons

Och för mig är födelsedagar något alldeles jätteviktigt, det är ens egna dag. Så då ska det vara tårta på morgonen och kalas med middag och tårta för släktingarna. Mysigt tycker jag men inget helt lätt ekvation när det är jul bara några dagar efter. Men men det löser sig alltid på något vis.

En av favoriterna med jul är julgodiset. I den här veckans nummer av Allas har min kollega Marianne Liljenberg gjort massor av läckra julgodisar. Det ser bara så gott ut. Titta gärna på det. Har du förresten sett mitt pepparkakshus som jag gjort till tidningen och som man kan se här på hemsidan? Det är ganska litet och behändigt att göra, med andra ord det funkar även för dig som är nybörjare! Titta HÄR

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar