Annons
Annons

Ärtor eller ärter

Tjoho! Idag har jag skickat alla 50 recept på smörgåstårtor, landgångar, smörgåstårtebakelser, snittar och varma mackor som jag slitit med under sommaren och som ska vara med i min nästa kokbok. Kul och skönt tycker jag. Mycket majonnäsröror har det blivit kan jag säga!

Annons

Jag har korrekturläst recepten flera gånger de senaste dagarna och fått ta ställning till om det heter ärtor eller ärter, runtom eller runt om, smörgåsgurkefyllning eller smörgåsgurkafyllning, västerbottensost eller Västerbottensost. Ett ganska angenämt jobb med andra ord.

Korrekturläsning på altanen!

Korrekturläsning på altanen!

På något vis är det lite sorgligt att skicka iväg de små recepten, de har blivit ens kompisar som man vill träffa hela tiden. När man skickar iväg dem blir det lite grann ett avslut. Svårt att förklara det där.

Och kanske tror man att man ätit sig mätt på smörgåstårta för ett tag men inget kan vara mer fel faktiskt.  Just nu skulle jag kunna äta det varje dag och det ska vara hemmagjord smörgåstårta va klart:-)

Vilket heter det nu då ärtor eller ärter, smörgåsgurkefyllning eller smörgåsgurkafyllning? Ja det får ni se när boken kommer ut frampå vårkanten! Tjingeling.

 

LÄS OCKSÅ

(23)
(0)

2 kommentarer


 

Annons

Laddar