Annons
Annons

Asiatiskt i Gamlestan

I fredags var jag i en mycket trevlig och jättestor asiatisk affär i stadsdelen Gamlestan här i Göteborg. Jag skulle köpa dumplingsdeg för jag skulle göra dumplings i helgen och det antog jag att de hade där.

Annons

Det var första gången jag var i Asian taste, som affären hette, och besöket blev i rekordfart  för vi var på väg till landet (ja ni vet hur man stressar). Utanpå stod det att det var en grossistfirma men det visade sig att även privatpersoner fick handla där. De hade för mig många nya livsmedel och även mycket köksattiraljer. Jag gick runt och njöt, det var många vackra förpackningar att titta på och mycket man blev nyfiken på. Jo då jag hittade dumplingsdegen i frysdisken så det blev dumplings i sommarstugan ett dygn senare.

Om du har vägarna förbi Gamlestan så ligger affären på Gamlestadsvägen, alldeles bredvid Willys.

Flera varianter av tofu

Flera varianter av tofu

Vacker förpackning!

Vacker förpackning!

Pak choi

Pak choi

Köksattiraljer

Köksattiraljer

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar