Annons
Annons

Baka tårtor på TV

Jag är som sagt ny bloggare här på Allas.se och det ska verkligen bli jättekul. Tänkte börja med att presentera mig lite kort. Jag heter Kristina Eriksson och jag bor strax utanför Göteborg. Där bor jag med min sambo och min 14-årige son. Jag är utbildad hemkunskapslärare och har också jobbat som det i över 10 år. De senaste 13 åren har jag frilansat som matskribent, ett jobb som jag gillar väldigt mycket. Jag samarbetar bland annat med Allas, jag är en av deras matskribenter sedan några år tillbaka.

Annons

Du har kanske sett mina recept i tidningen? I senaste numret, nr 22, har jag gjort 4 cheesecakes. Pröva gärna något av dem!

I morgon ska jag ta tåget till Stockholm för att tidigt på söndag morgon vara med i TV4 och baka Morsdagstårtor. Jag ska baka 3 stycken från min senaste kokbok, recepten kommer läggas ut på nätet. Jättekul om ni vill vara med och titta! Vi hörs!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar