Annons
Annons

Bästa caféet på Österlen!

Jag har hittat ett nytt favoritcafé här på Österlen, Drömbageriet i Komstad. Jag var där för några år sedan och gillade det. Jag har inte riktigt förstått hur nära Drömbageriet ligger vårt sommarhus, därav att vi inte varit där sedan dess.

Annons

Nu har jag varit där två dagar i rad. I söndags cyklade jag dit – det kan du läsa om här – och igår åkte vi bil. Det absolut bästa med Drömbageriet är trädgården. Om jag hade ett café (jag drömmer om det såklart ) så skulle jag vilja ha exakt en sådan trädgård. Det är svårt att beskriva trädgården, den måste upplevas, men där är mycket rosor, små avdelningar där man kan sitta avskilt och utemöbler med mycket patina. Det är inte helt lätt att bestämma var man ska sitta, det finns så många förtjusande platser att välja på.

Sedan är bakverken supergoda, både kardemummabullarna och sienakakorna smakade himmelskt! Vill man sitta inne finns det fina rum i vackra färger. Sedan är ägarinnan och personalen väldigt trevlig, sånt tycker jag är viktigt. Caféet är både hippt, vackert, inspirerande, snällt och coolt på en och samma gång.

Drömbageriet har öppet året runt, under sommarperioden har de stängt på tisdagar. Åk dit en dag när det är fint väder, köp en kanna presskaffe och något bakverk och hitta en vrå i den härliga trädgården och njut.

 

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar