Annons
Annons

Bra café i centrala Göteborg

Jag kan tycka att Göteborgs caféliv är sådär kul. Iallafall de caféer som finns i centrala Göteborg, känns inte speciellt upplyftande. Är det inte ett café som tillhör en kedja så är det ett småsnobbigt ställe där jag inte känner mig hemma.

Annons

Förmodligen hänger det ihop med höga hyror, det funkar inte att driva ett lite mer anspråkslöst och gulligt café med dagens hyror. Trist utveckling tycker jag.

Det finns förstås några undantag. Konditori Brogyllen på Västra Hamngatan tycker jag är ett trevligt café. Jag var där för någon vecka sedan och blev påmind om hur goda bakverk de har. Jag åt en mycket god tårtbit med passionsfrukt- och hallonmousse! Konditoriet är inte supermysigt lokalmässigt men det vägs upp av det bakta, gå dit
när du är sugen på något riktigt gott.

. img_6903

img_6902

LÄS OCKSÅ

(22)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar