Annons
Annons

Bra kokböcker på bokrean

Det är dags för den årliga bokrean. Jag vill tipsa om några kokböcker som är bra eller som jag själv är sugen på att köpa!

Tommy Myllymäkis grönsaksbok är med i år också. Den är ett måste om du inte har köpt den tidigare. Det är en favoritkokbok, de recepten jag har testat har varit till stor belåtenhet. Asiatiska smaker av Jennie Walldén är en sådan bok jag tänkt köpa en längre tid, men det har bara inte blivit av. I år säljs den för endast 79 kronor – så i år ska det bli av!

Annons

En annan bok som lockar är Jens Linders Korea: en kokbok. Kul med ett tema som man inte alls behärskar. Om du någon gång har smakat på Leif Mannerströms sillinläggningar, ja då vet du att det här med sill – det kan han! Han är otroligt duktig på sill så i år ska jag absolut köpa Mannerströms sill och strömming.

En otroligt prisvärd kokbok är Texmex från grunden av Jonas Cramby. Den kostar endast 39 kronor! Billigare än så blir det inte för en jättefin kokbok.

På Gokväll, för kanske ett år sedan, såg jag författaren till Alla hönsen hemma och färska ägg i köket, nämligen Anna Billing. Anna gjorde ett oerhört sympatiskt intryck och jag blev genast sugen på att skaffa både höns och hennes kokbok. Höns blir det inte i dagsläget men hennes finfina kokbok kan bli min för en dryg hundralapp.

Ja så har undertecknad med två av sina egna kokböcker på rean – Härliga gratänger och Baka i långpanna. Kolla gärna in dem!

gronsaker-tillbehor-och-garnityrmannerstroms-sill-och-strommingharliga-gratanger-och-andra-allt-i-ett-ratterbaka-i-langpanna-fran-karleksmums-till-chokladpavlovaalla-honsen-hemma-och-farska-agg-i-koket

 

LÄS OCKSÅ

(28)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar