Annons
Annons

Bra kokböcker på bokrean

kokbocker

Om några dagar är det bokrea och då måste man ju köpa på sig en och annan kokbok, så är det bara:). Jag har tittat på reakokböckerna på Adlibris och Bokus hemsida och där finns många pärlor och vissa är otroligt billiga dessutom.

Annons

De här kokböckerna vill jag ha just nu:

Monika Ahlberg har med en kokbok på rean som handlar om Bergs konditori på Marstrand. Ett riktigt fint och anrikt konditori. Sedan blir jag så förtjust i det gröna omslaget så jag bara måste köpa den. Och den kostar bara 39 kr!

bergs-konditori-pa-marstrand

Nästa kokbok jag vill ha just nu är Myllymäkis Såser. Kanske inget ämne man jublar över men jag tror att det är en riktigt sådan bra-ha-kokbok. Tommy Myllymäki är ju duktig och jag gillade hans senaste kokbok om grönsakstillbehör så en såskokbok får det bli!

saser

Ja så har jag också kollat in Jonas Crambys texmexkokbok som heter Texmex från grunden. Jag tycker att Jonas Cramby är lite snobbig i sitt förhållningssätt till mat och matlagning vilket känns onödigt (jag tänker då närmast på den ton han har när han skriver) men, men den här kokboken kan man ha stor användning av när man lagar texmex ”från grunden”. Jag lovar.

texmex-fran-grunden

En bok jag har varit nyfiken på i flera år men ännu inte köpt är Dominika Peczynskis Östeuropas kulinariska hemligheter. Kanske blir det i år, nu när hon är aktuellare än någonsin!

osteuropas-kulinariska-hemligheter

Sedan finns det en bok som heter Fransk afton, om fransk mat och restauranger i Paris. Ett ämne som alltid intresserar mig. Jag har ingen aning om den är bra men lite sugen på att köpa den är jag:)

9789113026770_200_fransk-afton-maten-musiken-bistroerna-paris

Även jag har med en kokbok på rea (på Bokus) Familjens stora sunda kokbok heter den. För 59 kr får du flera bra och sunda familjerecept. Kolla gärna in den:)

9789155256609_200_familjens-stora-sunda-kokbok

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar