Annons
Annons

Bra krog i Göteborg

Jag har en kusin som har stenkoll på Göteborgs restaurangliv. Den krog som hon inte har hört talas om finns inte. Jag överdriver inte, så är det:) Hon gillar särskilt nya ställen, eller ja – det är iallafall den känsla jag får när hon berättar om de ställen hon vill gå till. Det är jätteroligt, för vem gillar inte nya outforskade krogar?

Annons

Inför onsdagskvällen föreslog kusinen Ostindiska Ölkompaniet på Danska vägen (ett stenkast från Redbergsplatsen) och jag sa genast ja. Kusinen har god smak, så det är för det mesta bara att hänga på när vi ska ut.

Det visade sig vara en jättetrevlig krog. Ok, en del hipsterkänsla men samtidigt härligt avslappnat. Ölkompaniet har funnits i ett halvår. Det var fullt vid alla bord och sånt är ju kul. Ölkompaniet serverade också mat även om drycken var deras specialitet. Jag åt en vansinnigt god pizza med mexikanska smaker och drack en Hof till det. Jag är skittråkig vad gäller öl, jag gillar öl men jag dricker bara vanlig ljus öl. Inget nytt påfund här inte:)

Är du i Göteborg och vill gå till ett trevligt ölställe där de säljer supergod pizza, besök gärna Ostindiska Ölkompaniet på Danska vägen!

 

LÄS OCKSÅ

(39)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar