Annons
Annons

Bra loppisar i Alingsås

Det händer att jag och sambon tar oss en tur till Alingsås. Dels har vi vänner i Alingsås och dels tycker vi att det är en väldigt fin stad. För någon månad sedan var vi där och gick på loppis. Alingsås har två bra loppisar (det finns kanske fler, jag är osäker). Vi var på Vinden först, den ligger lite nordost om stan på Maskinsgatan 6. Vinden är stort och mycket populärt. Man måste vara där tidigt, gärna innan de öppnar, så populärt är det. Det är fin ordning och sakerna är fräscha.

Annons

Efter det var vi på Ebbes hörna inne i stan. Ebbes ligger på baksidan av Gerdas bageri på Göteborgsvägen 16. Den här gången hittade jag flera fina saker på Ebbes: uppemot tio Rydbergsglas, en jättefin superbillig korg från 20-talet i plåt (jag fick den för 20 kronor!) och en mycket fin ram. Ebbes är mycket mindre än Vinden och mycket lugnare. Jag kan rekommendera dem båda:)

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar