Annons
Annons

Bra second hand i Göteborg

En av Göteborgs bästa secondhandbutiker ligger vid Järntorget. Det är Myrorna som jag tänker på och som har adressen Järntorgsgatan 10. Jag blir alltid lika glad när jag är i de trakterna och kommer på att Myrorna finns.

Annons

Den butiken har nog funnits i minst 20 år. Mitt bästa köp där är en grå kökssoffa (ja ni vet en sådan 60-talare med pinnar som ryggstöd) med en lilaprickig sittdyna. Jag och en mycket snäll kompis bar soffan från Järntorget genom Linnéområdet över Medicinareberget upp till Engdahlsgatan i Johanneberg där jag bodde vid den tiden. Det måste varit en promenad på i alla fall 2 km, ja det var så man gjorde när man var ung och saknade bil:) Idag står soffan i 1800-talsköket i sommarstugan i Skåne. Den är fin där med.

Jag var på Myrorna för två veckor sedan och då såg det ut så här. Man hade delat in många av sakerna i färger och som den färgtokiga människa jag är blev jag glad och varm i hjärtat.

008

 

 

007

009

011

006

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar