Annons
Annons

Det slår aldrig fel!

Vad är det med sådana där formar med löstagbar kant? Varje gång, ja nästan iallafall,  jag använder en form med löstagbar kant så droppar det fett ner i botten på ugnen. Nej det är inte så att mina formar är gamla, de är inköpta för ett år sedan. De läcker iallafall.

Annons

Igår bakade jag i en sådan form. Jag la i ett bakplåtspapper i botten på formen, för att vara på säkra sidan, men det hjälpte inte. Formen höll inte tätt.

Det som är det tråkigaste i kråksången är att jag lyckas glömma bort att det är fett på ugnsbottnen. Så när jag sätter på ugnen dagen efter så osar det över hela köket, det slår aldrig fel!

Är det någon som känner igen sig eller är det bara för mig formarna missköter sig?

Så här såg det ut idag:)

LÄS OCKSÅ

(18)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar