Annons
Annons

Elvakaffe – I love it!

Idag blev det jordgubbspaj till elvakaffet. Jag älskar elvakaffe, jag älskar ordet elvakaffe och jag älskar sötsaker. Förmodligen för att jag som barn var mycket hos släktingar på landet, de var bönder och de drack elvakaffe med rikligt med kaffebröd varje dag. Jag kommer ihåg att jag tänkte att man som bonde kunde bestämma över sin tid (lite förenklat kanske, men det förstod jag inte då) och den tanken gillade jag.

Annons

Jag blev inte bonde men jag blev matskribent och egen företagare och som sån kan jag dricka elvakaffe. I love it. Hoppas många har möjlighet att dricka elvakaffe, för det är stor njutning i vardagen.

Här är receptet på jordgubbspajen . Jag gjorde pajen i en avlång form för jag har packat alla mina runda formar, i och med att vi ska flytta snart. Det är viktigt att pajen är kylskåpskall. Baka och njut:)

 

LÄS OCKSÅ

(22)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar