Annons
Annons

En härlig tid

Kaffestund på altanen.

Det är en härlig tid just nu. Har suttit ute en stund nu på förmiddagen och druckit kaffe och klurat på jobbförslag för hösten. Mitt jobb har ju den fördelen att det är väldigt fritt och det utnyttjar jag gärna (det finns nackdelar också men de tar jag en annan gång:-)). Jag har nog ett lite extra behov av frihet och vad det kommer sig av har jag ingen aning om. Men jag kommer ihåg att jag njöt när jag som barn var med min faster Karin och hennes man Valle, som var lantbrukare, när de jobbade på sin gård i Dalsland. Deras liv och jobb kändes väldigt behagligt på något vis. Jag inbillar mig att det var ”det där fria” i deras jobb som jag såg upp till.

Annons

Hur som helst mitt jobbande där på uteplatsen idag gick sådär…ja det är inte lätt att komma på höstig mat när solen skiner och löven är sådär härligt gröna som de är så här års. Jag fick gå in och sätta mig vid datorn.

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar