Annons
Annons

Ett hemligt ställe i Göteborg

Det finns en affärsbyggnad i Göteborg som jag tror är okänd även bland många göteborgare, nämligen Antikhallarna. Antikhallarna är en gammal byggnad med ingång mot Västra Hamngatan (vid Domkyrkan) som består av mindre butiker, ja hallar kan man kalla dem.

Annons

Jag var mycket där när jag flyttade till stan för 25 år sedan. Jag läste etnologi i byggnaden mitt emot, i Sveahuset, så det var naturligt att man gick in där och kollade på gamla saker. För de flesta butikerna där inne säljer gamla saker, ja det hörs på namnet dessutom 🙂

Antikhallarna är sig ganska likt, där finns fortfarande butiker som säljer antikviteter, silver, retroporslin, smycken och kristallkronor. Numera finns det också ett fik mitt i huset. Det ser väldigt trevligt ut men jag har inte testat det än. Här kommer lite bilder som jag tog när jag var där för 2 veckor sedan.

Antikhallarna i Göteborg

Antikhallarna i Göteborg

Antikhallarna i Göteborg

Antikhallarna i Göteborg

Antikhallarna i GöteborgAntikhallarna i Göteborg

 

 

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar