Annons
Annons

Ett lite snäppet-bättre-jobb

Som jag skrivit innan så har jag ett väldigt bra jobb. Men det är klart att vissa av de saker jag får göra i jobbet är lite grann ”snäppet bättre” än de andra. Ett sådant snäppet-bättre-jobb fick jag göra igår. Jag och Annika Broman fotade 6 jordgubbsrätter som ska gå i Allas nästa sommar (i juni tror jag). För det första så är det ju något speciellt med jordgubbar, de är otroligt goda och man kan hitta på mycket gott med dem. De har smakkompisar som fläder, citron, vit choklad, kanel, apelsin och det sätter ju verkligen igång kreativitet hos en. Sedan är de ju så härligt röda. Jag blir glad bara jag ser dem och plockar fram min vackraste rekvisita i bara farten. Rött, rosa och vitt, oj vad jag gillar det! Och som grädde på moset så tittade solen fram bakom molntussarna trots att både SMHI och YR sagt att det skulle bli en hel del regn. Ja allt detta tillsammans gjorde matskribenten riktigt lycklig, en vanlig arbetsdag i mitten av augusti.

Annons

Några jordgubbsrätter efteråt!

LÄS OCKSÅ

(16)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar