Annons
Annons

Extra rolig dag på jobbet

Idag har jag varit på Västergården här i Göteborg och lånat keramik. Jag ska göra en kokbok med soppor nu i vår. Vi börjar med omslaget på fredag och då är det bra att ha mycket porslin att välja på. I mina senaste kokböcker har jag haft mycket porslin som jag köpt på loppis men den här gången kommer det bli mycket ny keramik (och lite annat förstås). Västergården som är en ny bekantskap för mig är gulliga som lånar ut. Jag har också köpt en del rekvisita, det ska vara 50 recept så det behövs en hel del:)

Annons

Jag blev jätteglad när jag kom in i deras verkstad för de hade sopptallrikar i många fina ganska starka färger. Jag föredrar starka och lite pigga färger. Färger som man blir glad av.

Västergården har återförsäljare över hela landet om du är intresserad av deras keramik.

Jag återkommer i ämnet.

LÄS OCKSÅ

(43)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar