Annons
Annons

Fina dagar i Lido di Ostia

Jag har varit i Rom en vecka. Vi hade turen att ha jättefint väder, sol och 22 grader varje dag. Helt underbart!
När jag var i Rom i somras hade jag planerat att åka ut till Lido di Ostia en dag. Det blev inget med den saken för jag fick mitt livs första njurstensanfall och fick åka ambulans med sirener på genom Roms gator istället.

Annons

Så nu när vi var i Rom hade jag liksom Lido di Ostia kvar. På torsdagen tog vi tåget dit. Jag visste att Lido di Ostia inte skulle vara världens tjusigaste badort och det var den verkligen inte, men den bjöd på fantastisk god Spagetti Vongole, kaffe i solen på ett soft ställe och ett helt underbart väder.

Pastan, som var veckans godaste,  åt vi på en enkel bar (kommer tyvärr inte ihåg namnet på stället) alldeles bredvid Il Curvone Beach Bar. Efter lunchen flyttade vi oss till Il Curvone där vi drack kaffe. Dagen blev så fin så vi åkte till Lido di Ostia även på lördagen.

På lördagen åt vi Calamare Fritti på samma enkla bar och sedan blev det Aperol Spritz på de vita bänkarna på Il Curvone. Två helt fantastiska dagar i mitt liv.

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar