Annons
Annons

God cajunmat i Göteborg

Är du i centrala Göteborg och på jakt efter en otvungen restaurang med riktigt god mat kan jag tipsa om Bourbon St på Västra Hamngatan 24 (vid Grönsakstorget). Jag var där i torsdags kväll och åt en en ganska stark men mycket god gumbo. Gumbo är en gryta med grönsaker, kött, kyckling och skaldjur som härstammar från södra Louisiana. På det åt jag något de kallade för Deepfried Marsbar, dvs chokladbiten Mars som de hade friterat och serverade med glass. För mig både nytt, gott och spännande!

Annons

Jag har inga foto därifrån men du kan kika HÄR så får du en glimt av det. Som sagt restaurangen tillhör inte den tjusigare sorten men de har både hamburgare, gumbo, pulled pork och jambalaya som verkligen är värd att pröva.

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar