Annons
Annons

Göteborgsvarv, spontanpicknick och korrekturläsning!

Oj vilket fint väder vi fick den här helgen! Extra trevligt med tanke på att det var Göteborgsvarv i stan, med den folkfest som det innebär. Min plan var att vara hemma och städa efter alla kalas jag haft den sista tiden och korrekturläsa 51 färsrecept som redaktör Mattias skickat mig i ett tjockt kuvert, men så blev det inte riktigt eller iallafall inte bara. Sambon var på besök hos sin ena dotter och sonen var hos sin pappa så jag kunde vara sådär extra spontan som kan vara riktigt skönt ibland.

Annons

Så när syrran ringde och sa att systersonen Erik skulle springa Göteborgsvarvet var jag ju tvungen att åka in till stan för att titta. Det är något speciellt med syskonbarn och Göteborgsvarvet är också kul, speciellt om det är fint väder, så det var inget svårt beslut!

Det är ju väldigt avstängt inne i stan en sådan dag så det slutade med att jag fick promenera en timme innan jag var framme i Slottsskogen. Jag köpte med mig en macka på ett café på Övre Husargatan och när jag kom fram så hade de plockat fram rödvita duken och en skvätt vitt vin så det blev en liten picknick även för mig bland tiotusentals andra picknickande göteborgare och andra ditresta! Trevligt!

Göteborgsvarvet

Göteborgsvarvet

Göteborgsvarvet

Sedan gick vi ner för att titta på systersonen på Övre Husargatan. Han såg riktigt pigg ut när han kom springande och hade skönt nog bara 1,5 km kvar. Hans sluttid blev 1.43! Duktigt!

Göteborgsvarvet

Ja sedan på kvällen blev det lite korrekturläsning i soffan och igår söndag intog jag och de återstående recepten vår utomhussoffa! Det var perfekt väder för att ingående granska rubriker, funderingar kring om man skriver worcestershiresås eller worchestershiresås, ha koll på ord som fallit bort under resans gång etc etc.

Kristina Eriksson

En bra försommarhelg med andra ord!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar