Annons
Annons

Gulligt hotell i Rom

Jag kom hem från Rom i söndags kväll! Jag var där i 9 nätter och hade det jättebra på alla sätt och vis. Med undantag av mitt livs första njurstensanfall, som tvingade mig till sjukhus och en farsartad ambulansfärd genom Roms gator, så var det en hellyckad resa. Nåja – njurstensanfallet gick över efter 10 timmar på akuten och jag var en erfarenhet rikare. Sjukvården i Italien var ok men det fanns ett och annat att tänka på vad gäller hygien, patientsäkerhet och integritet, som jag upplevde det.

Annons

Jag bodde på ett gulligt hotell mitt i stan, bara 3 minuter från Forum Romanum, som jag kan rekommendera. Det var ett nunnekloster som heter Rosenkransens hus och som förmedlas av Klosterresor. Det var inte gulligt på så vis att det var små söta rum, men det var gulligt för nunnorna var mycket rara och omtänksamma och så hade de en jättefin trädgård med limeträd och ett en bedårande terrass med utsikt över både Vittorio Emanuelemonumentet och Colosseum! En kväll när jag satt på terrassen och bara njöt över var jag befann mig fick jag vara med på firandet av klostrets präst. Nunnorna bjöd på prosecco och persikotårta. Och prästen välsignade mig. Kan man göra annat än gilla stället?

Här några foton:

LÄS OCKSÅ

(39)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar