Annons
Annons

Hagabions café i Göteborg

Det har visst blivit ett och annat café och restaurangbesök för min del den sista tiden. Förra helgen när sambons dotter med fästman var här gick vi på Hagabions café och åt lunch. Det är en biograf med flera salonger som ligger på Linnégatan i Göteborg och som också har ett café där det serveras kaffe men också mat. I bottenplan ligger Bar Kino som serverar samma mat som i caféet.

Annons

iphone 035

Maten är vegetarisk och brukar vara jättebra. Den här lördagen hade de ”bara” rotfrukts- och linssoppa och pastaknytten (hemgjorda tror jag) fyllda med karljohansvamp, annars när jag varit där har de iallafall serverat 5-6 rätter. De brukar ha en vegetarisk sojafärslimpa som smakar gudomligt! Jag åt pastaknyttena som var mycket goda men som nog skulle ha tillagats lite till för att riktigt komma till sin rätt.

iphone 034

Stilen på Hagabions café är lättsam och otvungen, man beställer vid disken och får sedan maten serverad vid bordet. Det här ett av de första ställen jag kom till som ny i Göteborg i slutet av 80-talet och jag gillade det jättemycket redan då. Här kan man ha en helkväll med sambon eller väninnorna med en bit mat och sedan en riktigt  bra film, för bra filmer det har de här också!

iphone 032

iphone 031

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar