Annons
Annons

Handla för andra

”Vill du handla för andra idag?” frågade en kille iförd en röd tröja när jag var på väg in på Ica Maxi i lördags. Den unge killen ställde frågan väldigt vänligt samtidigt som han gav mig en lapp. Jag fick tänka till lite och kom i samma stund på att detta var något jag läst om. Att man i sin livsmedelsbutik kan handla mat och hygienartiklar till behövande människor och sedan lämna gåvorna till en organisation som står för vidare transport.

Annons

Det är Göteborgs räddningsmission, Svenska kyrkan i Bergsjön och Saronkyrkan som står bakom projektet i just min butik. Jag skulle gissa att liknande insatser görs i hela Sverige just nu.

Jag köpte några saker utifrån lappen som killen hade gett mig och gav dem till ungdomarna utanför kassan. Det kändes bra på något vis.

PÅ fotot är det Jonathan och Linda som tar emot mat och hygienartiklar för vidare transport till behövande i Göteborgsområdet.

Handla for andra

handla for andra (2)

 

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar