Annons
Annons

Här vare jordgubbsrecept!

Nu är det dags! Dags för de jordgubbsrecept som jag gjorde för Allas i mitten av augusti förra året och som jag skrev om då och som du kan läsa om HÄR. De är alltså med i Allas nr 26 som kommer ut idag (jag är osäker på om den säljs från och med idag eller imorgon…). Det är recept på jordgubbar med balsamicosås, rabarber- och jordgubbspaj, sallad med limedressing, smoothie med melon, crepes med nutella och inte minst paj med lemon curdkräm!

Annons

Jordgubbsrecept

Jordgubbsrecept

Jordgubbsrecept

Och som om detta inte vore nog, min matskribentkollega Marianne Liljenberg bjuder på fina recept på olika sillar och olika potatisrätter på sidorna innan. Där är flera recept som jag ska prova.

Marianne Liljenberg

Marianne Liljenberg

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar