Annons
Annons

Hur gör man en kokbok?

Jag håller på med min 13:e kokbok. Ja det har hunnit bli några stycken:) Den första gjorde jag och fotograf Anna Clarén 2003. Då hade jag varit frilansande matskribent i två år.  Jag kontaktade flera förlag med en idé och fick napp på två av dem. Efter möten i Stockholm bestämde jag mig för Semic och det har jag verkligen inte ångrat.

Annons

Av de 13 böckerna har jag sedan gjort tre på Bonniers. För mig har det oftast gått till så att jag har skickat in förslag på kokböcker till förlaget men det har också varit så att de har frågat mig om jag vill göra en kokbok på ett visst tema. Vad gäller grytkokboken, som jag håller på med nu, där fick jag frågan om jag vill göra en kokbok med grytor. Och klart som korvspad att jag ville det, det är ett underbart ämne!

I förra veckan fotade jag och Åsa Dahlgren för sjätte och sjunde gången. Så här såg det ut då hemma hos mig:

kokbok

kokbok

kokbok

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar