Annons
Annons

Ingen semester här inte!

Har inte skrivit här på en vecka. Hon har nog semester tänker kanske du!? Men ack nej så är det absolut inte, tvärtom har jag årets jobbvecka! Jag och Anna Clarén fotar kokbok i dagarna sju så jag får verkligen göra rätt för mig:)

Annons

Men så roligt vi har! Jag gör pajer (matpajer och söta pajer), sonen diskar och är lite allt-i-allo och Anna fotar. Och så skrattar vi åt det mesta! Vi har ju känt varandra i en väldig massa år, Anna och jag, och vi gillar att skratta, så många flabb blir det. Så ska man ha det på jobbet om man kan. Jag ska inte glorifiera detta med att göra en kokbok alltför mycket för vi sliter ju också. Sådana här dagar läggs all vaken tid åt jobbet. Men mitt uppe i alla pajformar, råvaror, rekvisita, inköp, förberedelser, värmebölja, frånvaro av semester etc så känns det så himla lätt.

Här kommer ett smakprov på vad vi åstadkommit!

jordgubbspaj

LÄS OCKSÅ

(30)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar