Annons
Annons

Jag blir tokig!

Igår höll jag på att bli tokig. Igen. Jag lagade en massa mat till ett veckotidningsjobb. När man lagar sådär mycket mat på en gång vill man att det går smidigt. Många av dagens livsmedelsförpackningar är inte smidiga. Verkligen inte. Jag har skrivit om det förr, egentligen är det lyxproblem, men ändå! Grrrr.

Annons

Det jag störde mig på igår var en förpackning med panko (asiatiskt ströbröd). Det går bara inte att öppna denna lilla pappkartong utan att bruka våld. Likaså är det med det vanliga ströbrödet. Om man ska öppna ströbrödet på det viset som ströbrödsföretaget tycker man ska göra tar det jättelång tid att hälla, det tålamodet har inte jag.

Fem minuter efter jag irriterat mig på ströbrödsförpackningarna skulle jag skala palsternackor. De palsternackor affären hade var jättesmå och inplastade! Något mäckigt. Jag kan ha missat någon info, men jag har aldrig fattat varför man plastar in rotfrukter. Det känns minst sagt onödigt.

Här har jag skrivit om andra livsmedelsförpackningar som kan göra mig tokig:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(21)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar