Annons
Annons

Jag, en bullmamma.

Igår blev det bullbak här hemma. Jag skulle egentligen baka bullar till ett möte som jag skulle på. Och då passade jag på att baka några extra till att äta här hemma.

Ibland kan man höra att det inte är riktigt bra att vara en bullmamma. Det där har jag aldrig förstått. Jag skulle vilja säga att det är väldigt fint att vara bullmamma. Varje gång jag bakar bullar uppmuntrar jag min son att äta många. Jag vet att sonen gillar bullar men eftersom det oftast är olika sorter som bakas här hemma så vet man ju aldrig hur de ska falla honom på läppen, bokstavligt talat! Och på något vis är det där extra viktigt, vad han ska tycka. Jag fullkomligt älskar när jag märker på honom att bullarna han äter är något utöver det vanliga. Han blir liksom stum och får något speciellt i blicken. Och det blir bullar som vi båda kan referera till, ”du kommer ihåg de där amerikanska bullarna” eller ”du kommer ihåg de där med nutella i”. Ja så går snacket här hos oss.

Annons

Så räta på ryggarna alla ni som gillar att baka och se era barn njuta! Jag tycker det är väldigt fint att vara bullmamma och bullpappa!

LÄS OCKSÅ

(40)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar