Annons
Annons

Jönköpings bästa pizzeria!

I lördags gjorde vi, sambon, sonen och jag, den årliga dagsutflykten till Jönköping. Det här var fjärde eller femte året i rad (har tappat räkningen) som vi for dit för att titta på hockey. Sonen hejar på HV 71 (jo det är lite udda när man bor i Göteborg men, men) sedan flera år och nu gör visst jag det också :-). Jag är inte speciellt hockeyintresserad när det går på tv, tvärtom är det rätt trist. Men att titta på det i verkligheten är jätteroligt.

Annons

I Jönköping är det hur stort som helst med hockey och det verkar alltid vara fullsatt. Hur det än går för laget. HV 71 brukar ligga bland de översta i tabellen men i år har de halkat ner rejält, ja nu kommer de väl att klara sig (säger sonen som är mer insatt). Jag tror de ligger 10:a. I år hade jag lyckats (ja nu är jag ironisk) köpa biljetter på raden längst ner vilket kändes som man skulle få en puck mitt i ansiktet var och varannan minut. Vi klarade oss iallafall från detta. Att sitta så nära var en ny upplevelse, det ena målet såg vi hur bra som helst medan det andra var pga plexiglaset knappt synbart. Hi hi! Hur som helst HV vann iallafall mot Färjestad med 5-3 så alla var jätteglada!

019

När vi gör vår årliga Jönköpingsresa så brukar vi förstås äta någonstans. Ett år åt vi på en kinakrog i Ulricehamn, ett annat år på en kinakrog i Jönköping. Förra året åt vi på en ganska fin restaurang vid vattnet, kommer dessvärre inte ihåg namnet. I år blev det pizza. När vi var där för två år sedan frågade vi efter en bra pizzeria och då blev vi tipsade om det här stället. Han vi frågade beskrev det som ”Jönköpings bästa pizzeria”. Vi  lyckades leta på samma ställe även i år. Så jag åt en pizza med fetaost och salami och sonen åt kebabpizza. Sambon åt en kebab.  Ni undrar kanske hur maten smakade? Jo den var mycket god, kanske lite väl mycket vanlig ost om ni frågar mig. Även om jag älskar smält ost så finns det gränser 🙂 Sambon gillade sin kebab men tyckte de hade glömt grönsakerna. Sonen svarade på min fråga om det var gott genom att se jättenöjd ut. Namnet på pizzerian ser ni på en av bilderna nertill och den ligger på Kanalgatan om ni har vägarna förbi.

011

014

 

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar