Annons
Annons

Julskinkan är räddad!

Idag har det fallit en stor sten från mitt hjärta. Jag har fixat en julskinka till ett matjobb som ska göras i nästa vecka. Trodde ett tag det var kört men till slut ordande det sig.

Jag skickade ut frågan till mina facebookvänner för 2-3 veckor sedan. Någon föreslog att jag skulle rimma själv medan någon annan skrev att Scan börjar göra sina julskinkor redan i september. Sedan glömde jag lite grann bort det och tänkte väl typ att det är lugnt, jag fixar skinkan någon vecka innan fotograferingen. Men nu när jag ringt runt visar det sig att ingen av de stora eller halvstora leverantörerna gör sina skinkor förs vecka 46 typ. Men så fick jag napp – Albert Andersson i Saluhallen inne i Göteborg kan fixa fram en till på måndag.

Annons

Säger bara – hade mannen som jag pratade med i telefonen stått framför mig hade han fått en kyss! En rejäl sådan!

002

 

LÄS OCKSÅ

(39)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar