Annons
Annons

Kokböcker på bokrean 2016

Bokrean pågår ju för fullt, även jag har kollat på några titlar som jag skulle vilja ha. Det finns många kokböcker som är intressanta. Man kanske inte är sugen på att köpa dem till fullpris (kokböcker är i och för sig sällan dyra numera, om du frågar mig) men till reapris, ja då blir frestelsen extra stor:).

Annons

Här kommer mina favoriter på bokrean!

Smör av Johan Hedberg. Jag har bläddrat i den och man får lära sig göra sitt egna syrade smör och kallrökta smör. Johan har med en massa härliga recept där smör har en framstående plats. En annan bok som jag har läst om och som jag är sugen på är Stora boken om bakning. Det är en dansk bakbibel som vad jag förstått ska finnas i många danska hem. När den såldes till fullpris vill jag minnas att den kostade närmare 400 kr, på årets bokrea kostar den 99:-.

En bok som jag har sneglat på en längre tid är Linda Lomelinos glassbok som heter Lomelinos glass. Det är så jättefina och lockande bilder i den att även en mindre glassintresserad person som jag vill ha den. 79 kr såg jag den för på Akademibokhandeln (tror jag det var).

Anette Rosvall har gett ut en mycket fin bok på ett favoritämne, nämligen Afternoon tea. Boken heter Afternoon tea och det bästa från Storbritannien. 

Även undertecknad har med två kokböcker på bokrean, Älskade smörgåstårtor och Mammas köttbullar heter de. Du hittar dem på Bokus för 59 kronor.

Lomelinos glass

kokbocker pa rea

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar