Annons
Annons

Kokböcker på bokrean

Oj jag har visst glömt att skriva om bokrean! Där finns några små guldkorn (eller flera är kanske ett bättre ord) som jag skulle vilja äga. Här kommer några titlar jag vill uppmärksamma er på. Några av dem har jag köpt tidigare.

Annons

Om man vill ha de vackraste bilderna (enligt mig då) så ska man köpa Jamie Olivers Mat för hela året. Jag gillar Jamie, jag tycker om hans inställning till mat. Han är mycket entusiasmerande och samtidigt mycket osnobbig i sitt matlagande. Man blir kort sagt glad och nyfiken när man ser honom laga mat i rutan. Och allt han gör känns väldigt enkelt och så gott! Och de superfina bilderna i hans böcker då dessutom. Läs mer HÄR

Elisabet Johanssons Smulpajer är också en pärla, vackra bilder och roliga recept. Väldigt fin layout. En bok man kan använda i flera år. Titta HÄR

Fransk bistro av Maria Zihammou har jag jag berömt tidigare. Se HÄR.

En bok som jag var nyfiken på när den kom men som jag inte hunnit köpa är Dominika Peczynskis Östeuropas kulinariska hemligheter. Själv är jag mycket nyfiken på det östeuropeiska köket just nu så jag ska absolut slå till på den boken! Kolla HÄR

Om du gillar smått galna bakverk där more is more ska du kika på Emma Hambergs och Anette Roswalls Kärleksmums. Jag har den i min bokhylla och har använt den någon gång. Man kan snabbt konstatera att det här med att baka otroligt goda och kaloristinna kakor det kan de! Spring å köp, för 69 kronor är den din! Kika HÄR

Jag själv har med 4 böcker på årets bokrea: Nyttiga fetter som du kan kika på HÄR, Kanelbullar som du kan titta på HÄR, Lax & kyckling som du kan titta på HÄR och Café Österlen som du kan läsa om HÄR.

Det finns säkert lika många fina bokreakokböcker till som jag skulle kunna tipsa om. Ovanstående är de jag går igång på idag. Kommer jag på fler återkommer jag!

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar