Annons
Annons

Kokbok för pizzaälskare

Är du som jag, en stor pizzaälskare? Då ska du absolut ta dig till bokhandeln och köpa Lena Söderströms kokbok med titeln Pizza – grädda, grilla, njut!

Hela kokboken är en enda stor njutning. Ja Lena har fyllt sida upp och sida ner med olika pizzarecept, för det mesta på en klassisk pizzadeg men också med andra bottnar. Vad sägs om Cream cheese- och gravlaxpizza, Franska minipizetti med auberginekaviar, Pizza med pancetta eller Rysk potatispizza med laxromspärlor och smetana?!

Annons

003

Som grädde på moset är boken fylld av underbart stylade pizzabilder. Det är ingen hejd på italienska attiraljer, vackra plåtar, skärbrädor med patina, retrobestick, vackra knivar med träskaft och färgglada stekspadar från 70-talet. För en matskribent som jag som gillar lite busig rekvisita är den här boken en dröm!

Boken avslutas med dessertpizzor. Jag har aldrig ätit en dessertpizza i hela mitt liv (eller ja det var i alla fall väldigt länge sedan) men när jag ser de här pizzorna toppade med banan, nutella och hasselnötter eller små dessertpizzor med lemon curd och moreller – ja då vet jag att det inte kommer dröja länge. Hjälp så goda de ser ut!

004

005

LÄS OCKSÅ

(56)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar