Annons
Annons

Kokbok med gratänger

Som ni kanske har läst här på bloggen så har jag gjort en kokbok med gratänger den senaste tiden. Sista mars var det deadline, då hade jag gjort över 50 recept på temat och Åsa Dahlgren hade varit här och fotat lika många. Här skriver jag om min kommande kokbok med gratänger.  Sedan dess har omslaget blivit färdigt och redaktör Mattias har läst och haft synpunkter på mitt manus  (väldigt få skrev han!). Det kan handla om gnocchin verkligen ska koka i 20 minuter när man gör macaroni and cheese (jo det ska den!) eller vad smördeg heter i sin förpackning. Jag hade kallat det smördegslock fast det heter smördeg. Tur redaktörn är observant!

Annons

Ni måste ju få se omslaget! Jag är mycket nöjd, jag älskar den lite rödgula färgen i typsnittet på namnet. Underbart klatschigt och fint, jag blir jätteglad när jag ser det.

9789155263324

LÄS OCKSÅ

(31)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar