Annons
Annons

Kokboksfotografering del 2

De sista dagarna i augusti var det återigen dags för fotografering av min och Anna Claréns långpannekokbok. Vi fotade ju 30 bakverk i början av augusti och det skrev jag om HÄR.

Men nu var det alltså dags för de sista långpannekakorna som skulle bakas och plåtas. Så jag packade 2 resväskor, en stor bag och min gamla tågluffarryggsäck från mitten av 80-talet full med allsköns rekvisita. Jag försökte tänka till lite extra så att kopparna, faten, dukarna och brickorna någotsånär skulle funka ihop (ett jätteroligt jobb kan jag intyga). Ja så tog jag tåget med två byten (två för många men det gick!!) till Bålsta i Uppland där Annafotografen bor.

Annons

Ja så bakade jag i dagarna fyra och Anna fotade. Det var jätteroligt och extra kul att få byta miljö! En dag var vi hemma hos Annas kollega som hade en superfin trädgård i stil med Pettssons (Pettson och Findus ni vet). Åh det var så fint med vackra staket, gamla bänkar, härliga symaskinsbord och en massa växter. För att inte tala om utsikten över Mälaren! Jag hade kunnat flytta till de trakterna på studs, inga problem!

Ja så var vi och fotade nere vid bryggan där Anna bor och mycket på marken i hennes trädgård. Det blir jättefint när man fotar bakverk på bänkar eller stenar med växtlighet bakom. Det är nog det jag gillar mest just nu:)

Boken kommer ut i april – maj nästa år och då får jag säkert anledning att återkomma. Till dess, lite bilder från vår kokboksfotografering och det vackra Uppland!

Uppland

matfotografering

Omslagsfotografering

baka i langpannabaka i langpanna

baka i langpanna

baka i langpanna

 

 

LÄS OCKSÅ

(16)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar