Annons
Annons

Kokbokskändisar på bokmässan

Igår stod jag på kockscenen på bokmässan som pågår för fullt här i Göteborg. Jag gjorde 2 olika sorters smörgåstårtor ur min bok Älskade smörgåstårtor. Bakom och bredvid scenen träffade jag flera kokbokskändisar som var där och lagade mat. Alltid lika kul att tjöta lite och dela erfarenheter!

Annons

Jag träffade Erica Palmcrantz som gör böcker på temat rawfood. Erica har jag träffat innan för hon bor här i Göteborg och så jobbar vi med samma fotograf, nämligen Anna Hult. Hon bjöd bland annat på på jättegott pepparkakssmakande godis.

009

014

Ja så var Linda Lomelino där, ja ni vet tjejen som gör driver bloggen Call me cupcake, gör jättefina tårtor och cupcakes och nu gjort en bok på temat Sweet food and photography.

010

Så var Cecilia Vikbladh där och lagade mat ur sin Våga vara Veggivore. Här är hon på scenen med Tomas Tengby.

011

015

Bredvid scenen hittade jag Michael Krantz som gör recept åt bland annat Metro. Michael gjorde jättegod äppeldricka i en råsaftcentrifug som han också bjöd på.

007

LÄS OCKSÅ

(24)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar