Annons
Annons

Kommer ni ihåg….

från iphone 104

Kommer ni ihåg blåvittförpackningarna som Coop använde till sina basvaror? Jag som är en notorisk samlare (lite åt det hållet i vart fall hihi) har ett cornflakespaket och ett kakaopaket från den tiden i min ägo. Och visst är de fina? Det tyckte jag nog inte då när de såldes i början av 90-talet men nu tycker jag de är så fina. Den blåa färgen är underbar!

Annons

från iphone 105

När man googlar på det får man lära sig att blåvittsortimentet fanns mellan 1979 och 2003 och att det tydligen funnits igen under 2011. Jag har ingen Coopaffär där jag bor så tyvärr har jag ingen aning om där säljs blåvittprodukter igen. Någon läsare som vet kanske?

På mitt cornflakespaket finns det ett recept på en paj. Ska pröva det någon dag, lovar att återkomma.

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar