Annons
Annons

Korvgrillning och inredningsaffär i Jonsered!

Bland de bästa och mysigaste sätten att äta på är att grilla korv ute i skogen. Jag är barnsligt förtjust i att först ta en promenad i skogen och sedan packa upp den medhavda engångsgrillen och grilla. I det läget har jag inga höga krav, nästan vilken korv som helst duger och det gör inget om regnet hänger i luften eller börjar bli mörkt, jag älskar det! Och faktum är att jag njuter mer av det så här års än om det vore sommar eller höst.

Annons

Igår gjorde vi – sambon, hans dotter, hennes pojkvän och jag – en sådan tur i skogen. I ärlighetens namn gick vi inte så långt för det började skymma men vi hann till en liten sjö i ytterkanten av Partille kommun och där slog vi upp vårt lilla grilläger. Och oj vad gott det var. Korv, bröd, senap och på det en kopp kaffe med någon bit mjölkchoklad därtill.

iphone 045

På väg hem hittade jag en för mig ny inredningsaffär. Affären som heter Pia H Cottage ligger vid Jonsereds fabriker (i Partille kommun) och var proppfull med massor av fina vita skåp, speglar, inredningsprylar och inte minst ett café. Det mesta som såldes där var nygjorda saker i gammal stil. Har du vägarna förbi är det absolut värt att gå in där, de hade mycket fina saker. Titta gärna HÄR

iphone 047

iphone 048iphone 049

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)

2 kommentarer


 

Annons

Laddar