Annons
Annons

Laddar inför studenten

På måndag tar sonen studenten och jag laddar för fullt. I morgon blir det diverse inköp och på söndag ska jag laga 80 minipajer (jag ska göra om det HÄR receptet till minipajer), 5 tårtor, 80 små potatissnittar, hummus och någon mer röra. På måndag förmiddag ska jag fixa sallad, ugnsbakade morötter, smördegsflarn med röd pesto, rödlök och serranoskinka och lite annat smått och gott. På måndag klockan 5 kommer gästerna.

Annons

I sådana här lägen är det bra att vara matskribent, jag har tex 5 bakformar med löstagbar kant som jag ska använda till tårtorna.  Och jag lovar, jag har heller inga problem att få ihop tillräckligt med glas, tallrikar och bestick. Fast just nu lutar det väldigt mycket åt att vi använder papperstallrikar:)

LÄS OCKSÅ

(43)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar