Annons
Annons

Lagerhuset, trevlig restaurang i Göteborg

021

Som ni märkt gillar jag att gå ut och äta, ja konstigt vore väl annars med tanke på det jobb jag har. Göteborg är en bra restaurangstad med många bra och ofta prisvärda ställen att gå till. För en dryg vecka sedan var vi på Lagerhuset som ligger mellan Järntorget och Esperantoplatsen. Lagerhuset ligger i jättefina lokaler alldeles nere vid vattnet och de serverar modern mat. Jag var där när det var nytt för kanske 2 år sedan och då åt jag jättegod mat. Den här gången, en lördag eftermiddag, serverades det brunch. Sonen åt god hamburgare och jag och sambon åt Egg Royal gjord på pocherat ägg, hollandaise och lax.  Sambon tyckte den var mycket god, medan jag tyckte den var sådär. Helt ok men inget extra. Jag skulle ha valt hamburgaren istället var min känsla efteråt 🙂 . Men, men.

Annons

017

Känslan när man är där är väldigt trevlig så jag väntar på att få gå dit snart igen.

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar