Annons
Annons

Lite backstage

Min vistelse i sommarstugan i Skåne avslutades med ett 3-dagars fotojobb till min och Anna Claréns kommande kokbok om smörgåstårtor, snittar och varma mackor. Ja ni har kanske läst om det tidigare här i bloggen. Annars kan ni läsa om det HÄR och HÄR.

Annons

Finaste fotografen med omslag nr 3!

Vi hade 15 rätter kvar som vi skulle klara av och inte minst ett omslag. Omslag är det en hel del jobb med. Vädret ska stämma, bakgrunden ska funka och smörgåstårtorna ska vara tjusiga tillsammans med andra smörgåstårtor och ja lite sådant. Duken och rekvisitan ska kännas bra också förstås. Alla ska vara nöjda helt enkelt! Det slutade med att vi gjorde 3 olika omslag, ett per dag, och till slut var Anna och jag helnöjda. Ska bli spännande att se vilket omslag det blir när alla sagt sitt.

Omslagsfoto nr 2. Anna på stege!

Det hade varit jättefint väder i flera dagar innan Anna kom till Österlen så det kändes lite osäkert om det verkligen kunde hålla i sig. Men det gjorde det faktiskt, sånär som på 2 bilder som vi tog på vår pyttelilla veranda medan det duggregnade utanför. De bilderna blev jättefina de också.

Här har Anna och kameran knött in sig i den lilla verandan.

Köket i sommarstugan är litet och smörgåstårteskapande kräver stora ytor ska ni veta. Ja egentligen finns det väl inga kök som är tillräckligt stora för det jobbet. Men men det gick bra den här gången också. Huset är en gammal skånelänga och det betyder att det är svalt inomhus, vilket var skönt nu när det var så varmt ute. När vi hade fotat färdigt återstod ett härligt kaos i köket och rummet med all rekvisita. Rekvisitan skulle tillbaka till Göteborg så det vara bara att packa ihop.

Kökskaos!

 

Kökskaos och en smörgåstårta!

Nu återstår renskrivandet av recepten och det är det jag gör idag!

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)

1 kommentar


 

Annons

Laddar